Оригінально помстився: луцький автомобіліст засипав снігом автівку сусіда. ВІДЕО

2
4
Оригінально помстився: луцький автомобіліст засипав снігом автівку сусіда. ВІДЕО
Побачивши припарковану автівку сусіда на розчищеній для свого авто ділянці двору, луцький автомобіліст закидав снігом авто сусіда.

Про цю історію розповів на своїй сторінці в мережі Фейсбук луцький журналіст Юрій Ричук, пише Волинь.юа.

"Розчистив чоловік місце у дворі, щоб припаркувати своє авто. Пішов собі. А сусід взяв - і заїхав на це місце. А той, хто чистив, взяв - і закидав снігом авто сусіда. Каже: то я просто повернув все, як було.

Хто прав?", - йдеться в дописі.

Відео можна переглянути ТУТ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ненависть і байдужість одного громадянина до іншого та відсутність елементарного виховання - породжує ось такі ситуації в суспільстві. Що тут говорити, згадайте як під час піку карантинних обмежень в Україні, деякі негідники калічили і вбивали котролерів, кондукторів і водіїв тролейбусів та маршруток, за зроблене їм зауваження щодо відсутності маски на обличчі.
Відповісти
Прав той, хто засипав авто снігом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні