Дослідження: діти освічених батьків частіше вживають алкоголь та скоюють крадіжки

0
-7
Дослідження: діти освічених батьків частіше вживають алкоголь та скоюють крадіжки
Дослідження з Університетського коледжу Лондона показало, що підлітки добре освічених батьків частіше вживають алкоголь та скоюють крадіжки, аніж діти батьків, які одразу після школи влаштувались на роботу, повідомляє УНН.

Дослідники опитали близько 19 тис. 17-річних британських підлітків.

Статистика показала наступне: 59% підлітків, чиї батьки добре освічені визнали те, що часто вживають алкоголь протягом останнього року, а це значно більше, порівняно з іншою групою дітей; опитані менш освічених батьків найбільше заявляли про регулярне куріння. Майже третина 17-річних зізналася про вживання наркотиків.

“Подібна поведінка є певною частиною дорослішання, і для багатьох вона припиниться в ранньому дорослому віці. Тим не менше, така поведінка в підлітковому віці може потягти за собою несприятливі довгострокові наслідки для здоров’я та добробуту людей”, — запевняє автор дослідження Емла Фіцсімонс.

Ще одна з дослідників Аасе Вілладсен сказала: “Висновки щодо пиття легше пояснити, ніж ті, що стосуються крадіжок з магазинів”.

“Коли я побачила результати, я повернулася перевіряти, тому що я думала, що все буде навпаки”, — сказала вона. “Різниця, яку я побачила, насправді досить значна, і я повинна сказати, що ми просто не знаємо як відповісти на це”.

Отже, серед опитаних 7% розповіли про крадіжки в магазинах, скоєні ними за останній рік. Показник становив 9% серед тих, чиї батьки мають високий рівень освіти. І лише 5% серед тих, чиї батьки з нижчим рівнем освіти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні