--> Дитині в лікарні зламали стегно: мати звинувачує медиків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дитині в лікарні зламали стегно: мати звинувачує медиків

0
-1
Дитині в лікарні зламали стегно: мати звинувачує медиків
У Лисичанську Луганської області дитина отримала перелом стегна.

Мати постраждалого хлопчика вже декілька місяців намагається з'ясувати, звідки в її дитини ушкодження, пише tsn.ua. Жінка каже, що сину у квітні виповниться 2 роки. Він має інвалідність. Через стан здоров'я хлопчик часто потрапляє в лікарню.

24 жовтня 2020 року хлопчика з високою температурою доправили разом з матір'ю до Луганської обласної дитячої лікарні міста Лисичанськ. У відділенні дитину оглянув анестезіолог, а після хлопчика самого поклали до реанімаційного відділення, аргументуючи це тим, що в Луганській області оголошена червона зона карантину.

"27 жовтня мене вперше допустили у відділення до дитини, де я побачила, що в сина набрякла ліва нога в області стегна і коліна. Цього ж дня, на опухлість лівого стегна я вказала завідувачу відділення для проведення додаткових обстежень. Ніяких додаткових обстежень не проводилося до 2 листопада 2020 року. Цього дня був зроблений рентген-знімок ноги, згідно з яким був поставлений діагноз "перелом лівого стегна".

Цього ж дня, без мого відома і згоди, дитині наклали гіпс, особисто з травматологом мені не дали поспілкуватися. На моє запитання медичному персоналу на чолі із завідувачем реанімаційного відділення, за яких обставин і ким були заподіяні тілесні ушкодження моєму синові у вигляді перелому стегна, я не отримала жодної відповіді", - розповіла мати постраждалого хлопчика Наталія Юсіфова.

Поспілкувавшись з місцевою жителькою, син якої теж перебував у цьому відділенні лікарні тижнем раніше, Наталія з'ясувала, що у її дитини з інвалідністю також з'явився перелом - тільки таза.

"Я вирішила звернутися в прокуратуру Лисичанська. Написала заяву, в якій описала ситуацію вище, і вимагала провести об'єктивне, всебічне, досудове розслідування, знайти винних осіб та притягнути їх до відповідальності", - розповіла Наталія.

Жінка вже написала заяви до Офіса президента України, ДБР та Генеральної прокуратури. У лікарні ж вину заперечують.

"Ніякого факту травмування дитини не було, немає і не буде. Скільки часу минуло, а люди продовжують вигадувати", - сказала директорка лікарні Світлана Ошеко.

У пресслужбі Нацполіції Луганської області повідомили, що розслідування факту травмування дитини в медзакладі таки проводиться, утім, результатів експертизи поки що немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні