Чоловік помстився за кохану, в якої колишній відібрав дітей і майно. ФОТО

0
1
Чоловік помстився за кохану, в якої колишній відібрав дітей і майно. ФОТО
У Києві 26-річний чоловік помстився колишньому співмешканки, спаливши його авто. Подія сталася на вул. Милославській на Троєщині.

Від загорання авто Subaru вогонь пошкодив ще 2 машини, припарковані поруч. Поліцейські того ж вечора розшукали винуватця події, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

"Ми оглянули місце злочину, вивчили записи з камер відеоспостереження та встановили, що загорання відбулося у результаті підпалу. З'ясували, що співмешканка затриманого неодноразово розповідала йому про колишнього чоловіка, який ображав її та після розлучення відсудив у неї дітей і спільне майно. Чоловік вирішив помститись за жінку та спалити автомобіль її колишнього чоловіка.

Для цього він напередодні зателефонував товаришу та попросив підвезти за адресою, де припарковане авто. При цьому про наміри підпалити транспортний засіб чоловік не сказав ні жінці, ні знайомому. Прибувши до Subaru, чоловік кинув під автівку пляшку з легкозаймистою речовиною та втік", - розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Зловмисника встановили того ж вечора. Чоловік раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Його взяли під варту з правом внесення застави. Можуть ув'язнити на 10 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні