В Луцьку відеокамери зафіксували автохама. ВІДЕО

4
-3
В Луцьку відеокамери зафіксували автохама. ВІДЕО
11 лютого о 02 год 25 хв на камерах відеоспостереження “Центр безпеки міста Луцьк” було зафіксовано, як водій транспортного засобу марки BMW д.н.з. АС 8040 CE на перехресті вул. Карпенка Карого – вул. Задворецька здійснив проїзд на заборонний сигнал світлофора.

Відео опублікували луцькі муніципали на сторінці у facebook, пише Волинь.інфа.

Цим водій порушив Правил дорожнього руху. За дане правопорушення передбачена адміністративна відповідальність за ч. 2 ст. 122 КУпАП (Штраф 425 грн). Було здійснено повідомлення на лінію 102, щодо подальшого притягнення водія до відповідальності.

Закликаємо всіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху!

Відео можна переглянути ТУТ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди а Палиця ще живий?
Відповісти
в Буковелі керує
Відповісти
Таких "оленів" по місту десятки на годину.
Відповісти
Якщо мус@ра Вас спинять і почнуть іпати мозг - поцікавтеся, чому в сервісному беруть 200 $ за здачу. На його тупі зауваження - сакажіть, що готові написати заяву і дати свідчення. Затикаються і уходять. Перевірено особисто.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні