У Фінляндії на снігу з'явився незвичайний малюнок. ФОТО

0
0
У Фінляндії на снігу з'явився незвичайний малюнок. ФОТО
У Фінляндії увагу громадськості привернув чудовий малюнок, який зображає складну геометричну фігуру на снігу. Про це повідомляє Associated Press, інформують Економічні Новини.

Під керівництвом художника-аматора Янне Пюкко 11 добровольців у снігоступах зробили серію складних геометричних візерунків на полі для гольфу. Візерунки нагадують морську зірку в оточенні шести величезних сніжинок.



Фінська газета Helsingin Sanomat повідомила, що це, ймовірно, найбільший сніговий малюнок, коли-небудь зроблений у країні.

«Це був одночасно соціальний і візуальний виклик», – сказав Янне Пюкко. Говорячи про соціальні проблеми, він згадав здатність надихати і керувати групою для створення художніх робіт, заснованих на строгому геометричному дизайні.



Художник повідомив, що малюнок з самого початку був задуманий як тимчасовий і буде перебувати на полі тільки до наступного снігопаду або сильного вітру.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні