У Харкові в гуртожитку померла 16-річна спортсменка

0
-3
У Харкові в гуртожитку померла 16-річна спортсменка
Місцеві Telegram-канали пишуть, що дівчина нюхала освіжувач повітря, але в поліції говорять про отруєння поки невстановленою речовиною.

У гуртожитку Харківського республіканського ліцею-інтернату спортивного профілю померла 16-річна призерка України зі штовхання ядра. Про це заявив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в області Сергій Чиж на брифінгу, повідомляє Укрінформ у п'ятницю, 12 лютого.

Як пояснив Чиж, дівчинка, яка навчалася в 11 класі, вдихала речовину, яка поки не встановлена.

"Фактично, слідство встановило і внесло кримінальне провадження, що це був нещасний випадок", - пояснив Чиж.

При цьому смерть відпрацьовують як умисне вбивство, оскільки дівчині було 16 років. Як додали в Поліції, померла була переможницею українських змагань зі штовхання ядра.

Крім того відкрито провадження за статтею про неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я, що спричинило смерть потерпілого.

"Ми ще дамо оцінку діям посадових осіб цього ліцею, вихователям - як вони вчили, як вони дивилися. Що до цього призвело - спортивний ліцей; спортсменка - а займалася таким", - сказав Чиж.

Уточнюється, що дівчина родом з іншої області, а в Харків переїхала разом з матір'ю, жила в гуртожитку ліцею.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні