У Луцьку дві жінки знайшли гаманець та не повернули: просять впізнати. ФОТО

7
-7
У Луцьку дві жінки знайшли гаманець та не повернули: просять впізнати. ФОТО
У Луцьку дві жінки знайшли гаманець та не повернули власнику, їх просять упізнати.

Як повідомили представники потерпілого, 9 лютого близько 8:30 біля будівлі Волинського окружного адміністративного суду невідомі особи вчинили дії, які містять ознаки крадіжки, пише ІА Волинські новини.

За вказаним фактом правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення та розпочали досудове розслідування.

Прошу допомоги у встановленні осіб, які можуть бути причетні до скоєного правопорушення. Винагорода та конфіденційність гарантується!" − зазначає потерпілий.

Контактний телефон: 0976575642

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо за брєд? Яка нафіг крадіжка? Шо упало то пропало! Хто найшов той маладєц і новий власник!
Відповісти
Якби Ви загубили, Ви б так не говорили.
Відповісти
У нас на тому що належить народу держави наживається купка "нуворишів".І нічого , жодного криміналу не бачать
Відповісти
Купка "нуворишів", як ви кажете це сволота, з них приклад нам брати не треба. Ми ж з вами не такі?! Давайте будемо не моральними уродами, а європейською українською нацією, яка поважає людську мораль, культуру виховання та порядність!!!
Відповісти
Якщо ви на дорозі, на тротуарі, у якомусь парку чи дворі, туалеті, у маршрутці, у тролейбусі чи в автобусі знайшли гаманець з грошима, з золотом чи валютою іншими речами і там присутня якась адреса чи адреса власника то обов'язково необхідно за тою адресою зв'язатись з людиною і пояснити ситуацію, в іншому випадку ваша дія згідно законодавства України буде розцінюватись як привласнення знайденого. І у випадку непередбачуваної ситуації ви будете притягнуті до відповідальності. А якщо у гаманці немає адреси то необхідно звернутись на місцеве телебачення та у поліцію і написати заяву з метою розшуку власника гаманця. Бо в другому випадку таким тюхтієм, який загубив гаманець, можете виявитися ви, і чекати від іншого громадянина порядності чи культури по відношенню до вас не представиться можливим.
Відповісти
А власник якому ви захочете повернути згубу скаже що там було більше грошей, і звинуватить вас у крадіжці. Так що тут справа "двояка"
Відповісти
Певно якогось судді був гаманець що шукають простих людей як згублять невідкривають кримінальне провадження.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні