Ситуація на Донбасі: бойовики атакували зі станкових гранатометів

0
0
Ситуація на Донбасі: бойовики атакували зі станкових гранатометів
Від початку поточної доби, 14 лютого, в зоні проведення ООС на Донбасі проросійські бойовики один раз порушили режим припинення вогню.

Пише Вголос.

Про це інформує штаб Операції об'єднаних сил насвоїй офіційній сторінці у Facebook.

Повідомляється, що ввечері на Приазов'ї поблизу населеного пункту Водяне проросійські терористи атакували позиції ЗСУ зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї. Українські війська давали адекватну відповідь супротивнику. Про втрати внаслідок цього обстрілу не повідомляється.

Про порушення "режиму тиші" повідомили представникам ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Додатково

Нагадаємо, що сьогодні троє українських військовослужбовців підірвалися на невідомому вибуховому пристрої у зоні ООС біля села Новолуганське.

У зв'язку з трагедією Міністр оборони Андрій Таран та головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак терміново відправляться у зону ООС після загибелі там трьох українських військових.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні