«Шлюбом за добу» в Україні скористалися більш як 500 поляків

0
-6
«Шлюбом за добу» в Україні скористалися більш як 500 поляків
Послуга «Шлюб за добу» дозволяє укласти шлюб пришвидшено. Час очікування звичайного весілля становить щонайменше 30 днів від подання документів до церемонії. За послугою швидкого весілля пара записується по телефону, і за день до запланованої дати приносять документи — пише inpoland.net.pl. У випадку з іноземцями цей час довший — потрібно кілька днів, щоб документи перевірила державна міграційна служба.

Люди вибирають цю послугу через меншу кількість формальностей та економію часу. Багато українців, які проживають за кордоном, зокрема в Польщі, користуються «Шлюбом за добу» у Львові. За всю послугу потрібно заплатити близько 3,7 тисяч грн..

Такі весілля популярні серед іноземців. Понад 7,6 тисячі іноземних та змішаних пар скористалися послугою минулого року. Зокрема 504 пари з Польщі, а також з Туреччини, Ізраїлю, Канади, Німеччини, США, Росії, Білорусі. Пари в основному змішані (тобто громадянки або громадянина України з іноземною особою).

Послуга працює в 75 містах. З моменту запуску проєкту так одружилися 112,5 тисяч осіб, у тому числі понад 34 тисячі — змішані пари.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні