Атакували будинок адвоката Трампа: отримав близько 100 погроз убивством

0
-3
Атакували будинок адвоката Трампа: отримав близько 100 погроз убивством

Адвокат Майкл ван дер Він, який виступав у Сенаті на процесі щодо імпічменту колишнього президента США Дональда Трампа, розповів про напад на свій будинок. Про це написало видання The Hill.

За його словами, нападники розбили в його будинку вікна і написали фарбою принизливі лайки.

«Мій будинок атакували. Я б не хотів вдаватися в подробиці, тому що це може спонукати інших людей зробити те саме ще раз», - заявив юрист.

Він також додав, що отримав близько сотні погроз убивством.

У суботу, верхня палата Конгресу США виправдала колишнього президента країни Дональда Трампа в рамках процедури імпічменту в ході засідання. За виправдання 45-го президента США проголосували 57 сенаторів, 43 висловилися за те, щоб засудити Трампа. Відзначається, що серед тих, хто проголосував за засудження колишнього президента були не тільки демократи, але і сім представників Республіканської партії.

Імпічмент не набрав необхідних двох третин голосів, і, таким чином, Трамп був виправданий за звинуваченням у підбурюванні до заколоту.

"Я просто адвокат судового розгляду і представляю інтереси певних людей у ​​суді. Я люблю свою роботу. І я розчарований тим, що все це результат лише того, що я виконую свою роботу". - розчаровано заявив адвокат Трампа.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні