Комаровський розповів, як навчити дітей правильно чхати

0
11
Комаровський розповів, як навчити дітей правильно чхати
Слід із дитинства вчити дітей правильно чхати. Під час пандемії Covid-19 особливо важливо прикривати ніс і рот, а не перекривати дихальні шляхи.

Саме при чханні вірус поширюється найбільш інтенсивно. Це ідеальні умови для розсіювання крапель слизу у просторі та осідання цих крапель на побутових предметах, розповів педіатр Євген Комаровський на сторінці в Instagram.

"Теоретично, інтенсивний потік повітря для того і робиться, аби вивести заважаючі частинки за межі дихальних шляхів. Але вихід перекрито, а куди ж подітися? У кращому випадку струмінь повітря повертається в носоглотку, у гіршому — потрапляє в пазухи носа і євстахієву трубу, у багато разів підвищуючи ризик розвитку синуситу, трахеїту чи отиту", - написав лікар.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні