Іпотека під 7%: Кабмін спростив критерії для позичальників

0
6
Іпотека під 7%: Кабмін спростив критерії для позичальників
Кабмін змінив Порядок здешевлення вартості іпотечних кредитів, спростивши критерії для позичальників. Про це повідомляє урядовий портал у понеділок, 15 лютого.

"Перш за все прийнятою постановою передбачено виключення визначення категорій осіб, які можуть бути позичальниками. А саме: тепер, щоб стати учасником програми Доступна іпотека під 7%, необов'язково перебувати на квартирному обліку, бути молодою сім'єю, внутрішньо переміщеною особою, науково-педагогічним працівником, медиком або працівником бюджетної сфери", - сказано в повідомленні.

Крім того було скасовано вимогу неперевищення забезпечення житлом на рівні 13,65 кв. метра на одного члена сім'ї або проживання в гуртожитку жителями аварійних і старих будинків.

"Рішенням уряду істотно спрощуються критерії для потенційних позичальників нової іпотечної програми. Таким чином, Доступна іпотека під 7% стає ще доступнішою, і скористатися державною підтримкою у сфері іпотечного кредитування зможе широке коло громадян. Також постановою внесено низку технічних правок, запропонованих банківською спільнотою. Це є продовженням конструктивного діалогу щодо швидкого й ефективного запуску доступної іпотеки", - пояснив заступник міністра фінансів з питань євроінтеграції Юрій Драганчук, пише УНН.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні