Літак з українськими туристами вилетів з Занзібару

0
-5
Літак з українськими туристами вилетів з Занзібару
Літак SkyUp з українцями на борту вже залишив Занзібар. Після трьох діб затримки пасажири рейсу PQ 1972 «Занзібар — Анталія — Київ» змогли вилетіти з острова.

Про це в коментарі hromadske розповіла одна з пасажирок рейсу.

Попри те, що деяким українцям було довго їхати від готелю до аеропорту, літак SkyUp забрав усіх.

Однак, як повідомив пасажирам туроператор, у зв'язку з тим, що рейс виконується через Анталію, частково багаж доведеться залишити на Занзібарі.

Представники туроператора попросили людей взяти у ручну поклажу зимовий одяг для прибуття до аеропорту «Бориспіль».

Туристів, чий багаж не прилетить до Києва, просять звернутися у службу розшуку багажу в аеропорту та оформити акт про неналежне перевезення багажу.

Водночас, представники SkyUp цю інформацію спростовують. Там заявляють, що літак забрав увесь багаж ㅡ після злету надійшло повідомлення, що всі речі завантажили на борт.

Нагадаємо, приблизно 180 українських туристів застрягли на Занзібарі через несправність літака. Один із пасажирів рейсу, Антон Ткачов, писав, що рейс PQ 1972 «Занзібар — Анталія — Київ» переносять третій день поспіль. За його словами, вилетіти мали ще вдень 13 лютого, пасажирів посадили на автобус до літака, але потім він розвернувся і людей висадили.

На сайті JoinUp зазначали, що затримка рейсу 13 лютого сталася через виробничі причини. Також вказували, що всіх туристів розселили в готелі, але через попит на курортний напрямок є проблеми з вільними місцями в готелях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні