--> На острові, де живуть 200 осіб, сталися десятки крадіжок: підозрювані - всі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На острові, де живуть 200 осіб, сталися десятки крадіжок: підозрювані - всі

0
-6
На острові, де живуть 200 осіб, сталися десятки крадіжок: підозрювані - всі
Десятки ретельно спланованих крадіжок відбулися на віддаленому італійському острові Капрая, всі жителі - потенційні підозрювані.

Про це повідомляє Європейська правда.

Більшість крадіжок у будинках і магазинах сталися взимку, коли туристи були відсутні на острові, який знаходиться ближче до Корсики, ніж до материкової Італії, і дістатися до нього можна тільки на човні, якщо дозволяє погода.

В останньому інциденті злодії відключили камеру відеоспостереження в тютюновій крамниці, перш ніж забрати з сейфа 60 000 євро.

Мер острова Маріда Бессі розповіла, що в згуртованому співтоваристві вже почали з'являтися тріщини: друзі і сусіди підозріло дивляться один на одного.

У листопаді злодії пограбували будинок заступника мера Фабіо Маццеї і зникли з сейфом, в якому зберігалися готівка і коштовності. "Це дуже сумно, тому що є відчуття, що в родині є злодій", - сказав Маццеї газеті.

"Вони вдарили в потрібний день, так як знали, що я їду в Пізу з візитом. Вони дуже добре знали цей будинок", - додав він.

Більшість жителів зберігають гроші вдома, тому що єдиний банк острова закрився минулого року.

На острові всього троє поліцейських, які ведуть розслідування. За словами Бессі, розслідування поки дало безліч теорій, але не дало ніяких підказок.

"Троє поліцейських острова дуже хороші, вони роблять все, що в їхніх силах. Але у них повинно бути більше інструментів для розслідування, інакше це дійсно нерозв'язна кримінальна історія".

Дві третини острова площею 19 квадратних кілометрів до 1986 року обіймала виправна колонія, і навіть в той час не було такої кількості крадіжок.

Зараз цей острів є курортом, а влітку чисельність населення збільшується до 4000 осіб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні