Горе-матір покинула синів і зникла на тиждень

0
-2
Горе-матір покинула синів і зникла на тиждень
У Бережанах на Тернопільщині жінка покинула синів 1 і 2 років на співмешканця й бабу, а сама втекла. Діти були в холоді й голодні. Медики діагностували у них переохолодження й анемію і забрали до лікарні.

Горе-матір розшукали. Але їй байдуже до долі синів, розповів начальник відділу ювенальної превенції обласної поліції Петро Тихович.

"До поліцейських на вулиці підійшов чоловік і попросив допомоги. З його слів, співжителька залишила на нього й свою матір, котра випиває, двох маленьких дітей. А сама вже майже тиждень не з'являється вдома. Разом з працівниками соціальних служб поліцейські навідалися до помешкання, де проживали діти. Холодних та голодних малюків вилучили та відвезли до медичного закладу", - розповів Тихович.

Матері хлопчиків вдалося дозвонитися. Новиною про вилучення дітей вона не була вражена. Вирішується питання про відібрання хлопчиків. І позбавлення матері батьківських прав.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні