Купив молюсків на обід за $2 і знайшов у них перлину за $200 000. ФОТО

0
-1
Купив молюсків на обід за $2 і знайшов у них перлину за $200 000. ФОТО
40-річний далекобійник з Таїланду Монтіано Янсук знайшов дорогоцінну перлину Мело в молюсках, яких він купив на обід на місцевому ринку. За молюсків чоловік заплатив менше двох доларів, а вартість знахідки може становити не менше 200 тисяч доларів, пише Daily Mail, передає Багнет.

Монтіано Янсук з дружиною купили на обід свіжу рибу, молюсків і креветок, які засмажили на вугіллі, а під час обіду їхній син ледь не вдавився перлиною.



Спочатку вони подумали, що це камінчик, однак згадали про свого співвітчизника, рибака, котрий знайшов дорогоцінну перлину Мело в раковині, причепленою до старого буя і, відмивши знахідку, віднесли її оцінювачу.

Перлина -помаранчева, важить сім грамів і розміром з монетку. Якщо її справжність і цінність буде підтверджена, її вартість складе не менше 200 тисяч доларів.



"Моя сім'я і сусіди зібралися, щоб подивитися на знахідку, і погодилися, що це те, чого ми ніколи раніше не бачили. Це дуже схоже на перлину, і я відчуваю, що нам вдасться на цьому заробити", - сказав щасливий далекобійник.

Раніше Волинь24 повідомляла, що рибалка знайшов рідкісну перлину за 300 тисяч доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні