Купив авто за біткойни: б/в Toyota Prius зараз коштує $ 50 млн

1
18
Купив авто за біткойни:  б/в Toyota Prius зараз коштує $ 50 млн
Американські ЗМІ розповіли історію про найдорожче авто Toyota Prius в історії. Дев'ять років тому цей автомобіль продали за
1 000 біткойнів, що зараз становить більше 50 млн доларів.

Фактично, цей Prius (гібрид третього покоління) був одним з перших автомобілів у світі, куплених за біткойни - валюту, яка в останні роки демонструє неймовірну вартість на ринку (за станом на 16 лютого вартість біткойна, вперше в історії, перевищила рівень 50 тисяч доларів).

У 2012 році житель США Майкл Трензоні придбав біткойни за курсом близько 10 доларів за штуку, а вже в 2013-му витратив їх на покупку Пріуса. Тоді курс новомодної криптовалюти становив уже 22 долари за штуку, а оскільки продавець оцінив свою машину в 22 000 доларів, Трензоні довелося віддати за неї 1 000 біткойнів.



Власник Пріуса заявив американській пресі, що не шкодує про свою покупку. З цієї нагоди він навіть купив для своєї машини спеціальний номер - «BITCOIN», пише Курс України.

Ймовірно, що з такою популярністю цей автомобіль з часом може зрости в ціні, але, звичайно, не настільки вражаюче, як виросла вартість біткойнів за останні роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зникне інтернет, і накриються оті модні біткоїни
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні