--> Кабмін буде запрошувати інвесторів на Донбас | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кабмін буде запрошувати інвесторів на Донбас

2
-4
Кабмін буде запрошувати інвесторів на Донбас
Український уряд наголошує на важливості створення особливих економічно-правових умов для інвесторів в рамках розвитку економіки Донеччини та Луганщини і їхньої реінтеграції.

Інформує Перший діловий.

Як зазначив очільник уряду Денис Шмигаль у фейсбуці, йдеться, зокрема, про запровадження механізмів державно-приватного партнерства, побудову індустріальних парків зі спецрежимом інноваційно-інвестиційної діяльності.

Все це необхідно для розбудови привабливого образу територій, що є основою для розвитку бізнесу та самореалізації українців, зазначив він.

Раніше ми повідомляли, що за підрахунками урядовців, втрати через окупацію територій Донеччини та Луганщини оцінюють у 375 мільярдів гривень (без врахування тамтешніх активів).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка реінтеграція? Території ще не звільненні і Росія їх ніколи не звільнить. Гроші потрібно вкладати не в індустріальні парки, а у 5-ти метрову залізобетонну стіну.
Відповісти
Куди запрошуватиме, під кулі і "гради"?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні