--> Лучан закликають розповісти чи є проблеми у використанні CityCard | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучан закликають розповісти чи є проблеми у використанні CityCard

2
4
Лучан закликають розповісти чи є проблеми у використанні CityCard
Голова фракції Громадянського Руху "СВІДОМІ", депутат Луцької міської ради Тарас Шкітер закликав лучан повідомити, з якими проблемами під час користування електрнним квитком CityCard вони нещодавно стикалися.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Понад рік у нашому місті працює система електронного квитка CityCard для оплати проїзду в громадському транспорті. Усі ми пам'ятаємо, які проблеми були на початку його запровадження: немає де поповнити, ту ж саму оплату з картки стягує двічі, мобільний додаток не працює. Таких скарг було чимало. Чи змінилося щось за рік? Друзі, пишіть у коментарях, чи зручно вам користуватися електронними квитком? Можливо, є збої в роботі та інші проблеми", - написав депутат.

Річ у тім, що Тарас Шкітер нещодавно звернувся до секретаря міської ради Юрія Безпятка, аби керівник ТОВ "Сіті Кард Систем" прозвітував про роботу підприємства за 2020 рік. А саме - доповів про проблеми, які виникали в його роботі, та як підприємтсво із ними впоралося. Як уже відомо із відповіді на депутатське звернення Шкітера, ця доповідь відбудеться у середу, 24 лютого, під час пленарного засідання сесії міської ради.

"Якщо якісь недопрацювання в роботі електронного квитка, на вашу думку, залишилися не виправленими, повідомте про це під цим дописом, щоб фракція Громадянського Руху "СВІДОМІ" могла посприяти у вирішенні таких питань. Нагадую, що на території рекреаційної зони CITY PARK працює офіс нашої команди. Тому, якщо у вас виникають проблеми, у розв'язанні яких зможуть допомогти депутати, звертайтеся!" - резюмував Тарас Шкітер.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі хутірські системи оплати - ідіотизм. Будь який пасажир, безвідносно до місця проживання , повинен мати можливість оплатити проїзд банківською карткою, смартфоном чи іншим гаджетом.
Відповісти
Я за готівку, давайте квитки і все для чого людей змушувати платити карткою насильно?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні