Завдяки небайдужій лучанці в місті затримали грабіжника. ФОТО

0
8
Завдяки небайдужій лучанці в місті затримали грабіжника. ФОТО
В обласному центрі Волині завдяки небайдужій лучанці правоохоронці затримали чоловіка, якого розшукували за скоєння грабежу.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці, пише Конкурент.

У вівторок, 16 лютого, близько 21:00, патрульні отримали інформацію про підозрілу особу на проспекті Президента Грушевського.

Місцева мешканка повідомила правоохоронцям, що невідомий чоловік ходить біля припаркованих автівок та заглядає через вікна в салони машин. Жінка детально описала його зовнішній вигляд.

Патрульні, які прибули на місце події, оглянули прилеглу територію та виявили чоловіка, який підходив описані заявницею прикмети.

Поліцейські зупинили чоловіка та встановили, що 31-річний лучанин перебуває у розшуку за скоєння грабежу. Його доставили до Луцького районного управління поліції, де передали слідчим.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні