Просили батько, просила мати: Періс Гілтон у 40 вперше йде заміж. ФОТО

0
1
Просили батько, просила мати: Періс Гілтон у 40 вперше йде заміж. ФОТО
40-річна американська акторка і співачка Періс Гілтон виходить заміж за свого бойфренда, бізнесмена Картера Реума.



Про заручини знаменитість повідомила на особистій сторінці в Instagram, опублікувавши фото зі святкування свого дня народження, під час якого їй зробили пропозицію. У підписі до публікації Гілтон заявила, що відповіла заповітне "так" своєму коханому.



На фото Гілтон, у довгій білій сукні з екстремальним розрізом, позує в обіймах нареченого. Реума у світлому елегантному костюмі.

"На мій день народження він влаштував спеціальну поїздку в тропічний рай. Поки ми йшли на вечерю пляжем, Картер привів мене в пляжний будиночок, прикрашений квітами, і став на одне коліно. Я сказала так, так назавжди. Немає нікого іншого, з ким я б хотіла провести вічність", – написала Періс.



Як повідомляєть ЗМІ, Реума подарував Гілтон каблучку з великим діамантом від Жана Дуссе, правнука Луї Картьє.



Обранець Періс досить відомий бізнесмен і автор книг з підприємництва. Гілтон і Реум уперше помітили разом у січні 2020 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні