25-річній «Королеві краси» загрожує 50 років в'язниці

0
6
25-річній «Королеві краси» загрожує 50 років в'язниці
Мексиканській королеві краси, 25-річній Лаурі Ромеро, загрожує 50 років ув'язнення за викрадення людей. За даними поліції, дівчина входила до складу банди і здійснювала тяжкі злочини. Про це пише Mexico News Daily, передає Корреспондент.

Повідомляється, що мексиканська поліція заарештувала вісьмох передбачуваних учасників злочинної банди, серед яких виявилася 25-річна "Королева краси" Лаура Ромеро. За даними поліції, злочинне угруповання займалося викраденням людей і іншими злочинами в мексиканських штатах Оахака і Веракрус.



Суддя штату Оахака дав владі два місяці на розслідування звинувачень. На цей період всі восьмеро підозрюваних перебуватимуть під вартою. Якщо їх визнають винними, всім учасникам банди загрожує до 50 років в'язниці.

Водночас, газета зазначає, що Ромеро в своїх інтерв'ю завжди підтримувала боротьбу з насильством, особливо спрямованим проти жінок, допомагала одягом нужденним, збирала кошти для боротьби з раком грудей і на лейкемію. В який саме момент вона виявилася втягнутою в кримінал, невідомо.

Свій титул "Міс Оахака" модель завоювала в 2018 році. У 2020-му вона стала "Королевою кави" за підсумками міжнародного конкурсу, що проводився в Колумбії.

Раніше Волинь24 повідомляла, що фіналістка конкурсу краси Міс Казахстан-2019 і володарка титулу Міс Кизилорда-2017 Гульнур Нуртаза працює на кухні одного з кафе Кизилорди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні