--> Підприємливий волинянин вирощував коноплю, і збував її всім охочим | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Підприємливий волинянин вирощував коноплю, і збував її всім охочим

0
-7
Підприємливий волинянин вирощував коноплю, і збував її всім охочим
Волинянин постане перед судом за вчинення наркозлочинів.

Любомльський відділу Ковельської місцевої прокуратури скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 26-річним жителем Любомля незаконного виготовлення, придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України), – інформує пресслужба прокуратури Волині, пише Конкурент.

Слідство встановило, що молодик сіяв коноплі, а згодом готував із них наркосировину, аби збувати її охочим. Під час санкціонованого судом обшуку в його оселі 29 листопада 2020
року правоохоронці вилучили майже 400 г готового до вживання канабісу. Подальшу долю обвинуваченого у вчиненні цих злочинів чоловіка вирішуватиме суд.

Довідково:

санкцією ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України за незаконне виготовлення, придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні