--> Яка середня зарплата сімейних лікарів та медсестер первинки у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Яка середня зарплата сімейних лікарів та медсестер первинки у Луцьку

4
1
Яка середня зарплата сімейних лікарів та медсестер первинки у Луцьку
У 2020 році середня офіційна зарплата лікарів та медсестер первинної медичної допомоги у Луцьку становила відповідно 18,6 та 12 тисяч гривень.

Така інформація міститься у звіті "Про функціонування комунальної галузі охорони здоров’я Луцької міської територіальної громади в умовах проведеного реформування та змін у моделі фінансування", який був взятий до відома виконкомом Луцької міськради.

За підсумками 2019 року комунальні центри первинної медичної допомоги та КП «Луцька міська дитяча поліклініка» отримали згідно з договорами із НСЗУ 107,4 млн. грн, що майже в 3 рази більше коштів ніж отримували медичної субвенції (33,7 млн. грн). Середня заробітна плата лікаря зросла з 6,0 тис. грн до 17,1 тис. грн, медичної сестри – з 4,2 тис. грн до 10,6 тис. грн.

У 2020 році надходження цих закладів від НСЗУ становили 119,1 млн. грн (на 10,9% більше ніж у 2019 році). Середня заробітна плата лікаря зросла до 18,6 тис. грн, медичної сестри – до 12 тис. грн.

Закладами за рахунок цих надходжень проведено капітальні ремонти приміщень на суму 3,7 млн. грн, придбано медичного і господарського обладнання на суму 1,7 млн. грн та чотири автомобілі для надання невідкладної медичної допомоги на суму 2,4 млн. грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чому знайшли кошти для медиків первинки на зарплату,а для інших медпрацівників зарплата лишилась без змін ,вони що не люди ,а ця робота далеко не легка
Відповісти
Сімейна медсестра із стажем роботи 40 років і 1800 чоловік які ми набрали отримує заробітну плату. 7000 гривень. Можете перевірити і не писати неправду!!!!!!
Відповісти
Сімейна медсестра із набраних населенням 1800 чоловік отримує заробітну плату 7000 і не треба писати неправду!!!! Просто треба приїхати і перевір ити
Відповісти
ЦЕ УМИСНА ДИСКРИМІНАЦІЯ ЛІКАРІВ-СПЕЦІАЛІСТІВ, ЯКІ ДОСІ ОТРИМУЮТЬ МЕНШЕ МЕДСЕСТЕР СІМЕЙНИКІВ!!! ЯК ТАКЕ МОЖЕ БУТИ? НАВІЩО в 2020 р ЩЕ ЗБІЛЬШУВАЛИ ЗП СІМЕЙНИКІВ, А НЕ СПЕЦІАЛІСТІВ? ЦЕ ГАНЬБА ВЖЕ ЗЕЛЕНСЬКОГО!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні