95% мешканців Луцької громади уклали декларації з сімейним лікарем

0
-1
95% мешканців Луцької громади уклали декларації з сімейним лікарем
95,5% мешканців Луцької міської територіальної громади станом на 1 лютого 2021 року уклали декларації з сімейними лікарями.

Така інформація міститься у звіті "Про функціонування комунальної галузі охорони здоров’я Луцької міської територіальної громади в умовах проведеного реформування та змін у моделі фінансування", який був взятий до відома виконкомом Луцької міськради, пише Волинь.юа.

На першому етапі проведення реформування комунальні підприємства, пов’язані із наданням первинної медичної допомоги до 31.12.2018 пройшли реєстрацію та ліцензування. А 1 січня 2019 року уклали договори із Національною службою здоров’я України.

Станом на 01.02.2021 на території Луцької міської територіальної громади підписано 208 291 декларацій (95,5% від загальної кількості мешканців).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні