Сім діб у горах з поламаною ногою: вижити допоміг собака. ФОТО

0
-4
Сім діб у горах з поламаною ногою: вижити допоміг собака. ФОТО
В італійських Альпах врятували чоловіка, який пережив сім холодних ночей на відкритому повітрі зі зламаною ногою. Каже, що вижити йому допоміг його собака.

Про це повідомили місцеві рятувальники, інформує Громадське.

Про зникнення 33-річного чоловіка з Трієсти повідомила його дівчина 17 лютого. Вона очікувала, що той повернеться з походу в понеділок, 15 лютого, але цього не сталося.

Рятувальники знайшли чоловіка за допомогою гелікоптера 18 лютого в горах на висоті 700 метрів на північному сході Італії. Він був укритий листям, але з повітря рятувальники змогли побачити ковдру з фольги, яка лежала поруч. Телефонний зв'язок там був відсутній.



Турист був притомний, але голодний, хотів пити й мав серйозні синці. Сказав, що вижити йому допоміг його собака.

Як з'ясувалося, чоловік зі зламаною ногою зміг добратися до струмка, щоб не померти від спраги. Увесь час із ним був його пес Еш. Зараз за твариною доглядають рятувальники, а чоловіка госпіталізували.



Зазначається, що раніше турист уже ходив у подібні походи, зупиняючись у гірських хатинах або тимчасових притулках.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні