Українців у Польщі вакцинуватимуть безкоштовно

0
-8
Українців у Польщі вакцинуватимуть безкоштовно
Іноземці з третіх країн (з-за меж ЄС), які легально перебувають на території Польщі, вакцинуватимуться на тих самих умовах, що й громадяни країни.

Про це повідомляє МОЗ Польщі, пише inPoland. На третьому етапі вакцинації від коронавірусу щеплення зможуть отримати також громадян України, які легально перебувають в країні, але можуть не мати медичної страховки. Іноземців, які є незастрахованими, вакцинуватимуть за рахунок бюджету країни.

Щеплення іноземців (в тому числі й громадян України) відбуватиметься у Польщі на останньому, третьому етапі кампанії, коли вакцинуватимуться всі громадяни, віком від 18 років, які не були включені до графіка щеплень на попередніх етапах.

Нагадуємо, що на нульовому етапі вакцину отримують медики, на першому — літні люди, вчителі, працівники силових структур, а на другому — особи з хронічними захворюваннями, працівники критичних секторів економіки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні