--> Депортували всіх: фірма в Польщі нелегально працевлаштовувала українців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Депортували всіх: фірма в Польщі нелегально працевлаштовувала українців

0
1
Депортували всіх: фірма в Польщі нелегально працевлаштовувала українців
Семеро українців повинні виїхати з Польщі, бо працювали тут нелегально — а все через недобросовісного працедавця.

Про це повідомили співробітники прикордонної служби, пише inPoland. Особам також не буде дозволено в’їжджати до Шенгенської зони протягом наступного року. Як виявилося, іноземці незаконно виконували роботу в кур’єрській компанії з Тарнува, президентом якої є 28-річний поляк.

Проти нього буде порушено кримінальне провадження. Йому загрожує штраф від 3000 до 30 000 злотих.

Співробітники прикордонної служби перевірили одну з кур’єрських компаній, розташовану в Тарнуві. Перевірка охопила робочу документацію 14 громадян України.

У результаті було затримано 2 жінки та 5 чоловіків. Іноземці незаконно виконували роботу без дозволу передбаченого законодавством, трудовим договором чи цивільно-правовим договором, укладеним у письмовій формі.

Крім того, декілька з них були працевлаштовані на інших умовах, ніж це було вказано у заяві про доручення роботи іноземцю. Для кожного з 7 громадян України командуючий прикордонною охороною в Тарнуві виніс рішення, яке зобов’язує іноземців повернутися до України, з річною забороною на в’їзд на територію Республіки Польща та інших країн Шенгенської зони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні