--> Не на тих натрапив: школярки самостійно розібралися з педофілом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Не на тих натрапив: школярки самостійно розібралися з педофілом

0
-4
Не на тих натрапив: школярки самостійно розібралися з педофілом
У штаті Пенсільванія (США) дві школярки зібрали компромат на 22-річного педофіла і почали його шантажувати. Про це пише TheMorningCall.

Місцевий житель, 22-річний Кайл Кастер, познайомився з 14-річною дівчинкою і її 13-річною подругою на автостоянці біля дитячого садка. Потім він через Snapchat почав надсилати старшій з них фото свого статевого органу і відео сексуального характеру, а також просив відправити йому її оголені фотографії.

Школярки вирішили самостійно розібратися з педофілом і стали його шантажувати, вимагаючи віддати їм автомобіль для катання по місту з друзями.

Через деякий час чоловікові довелося поскаржитися в поліцію. В результаті, правда розкрилася, і Кастера затримали. Наразі його випустили під заставу. Справа буде слухатися в суді 10 березня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні