--> П'яний і без номерних знаків: у Луцьку затримали 21-річного водія | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П'яний і без номерних знаків: у Луцьку затримали 21-річного водія

1
3
П'яний і без номерних знаків: у Луцьку затримали 21-річного водія
Луцькі патрульні відсторонили 21-річного водія від керування, який їздив без документів та з ознаками алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції у Волинській області, пише Вісник.

19 лютого у Луцьку на вулиці Винниченка поліцейські помітили транспортний засіб Alfa Romeo, керманич якого рухався без переднього номерного знаку, чим порушував ПДР.

Патрульні подали сигнал про зупинку, однак чоловік тільки пришвидшив рух авто та намагався втекти. Завдяки професійним діям інспекторів, уже невдовзі вказаний транспортний засіб був зупинений екіпажем шляхом блокування.

Під час спілкування з 21-річним місцевим жителем охоронці порядку виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та встановили, що він керує транспортним засобом без відповідних на те документів.

Пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу з використанням спеціального технічного засобу чи у лікаря закладу охорони здоров’я він відмовився в присутності двох свідків.

На нього склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), винесли постанову за ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП та відсторонили від керування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дебілізм позбавити посвідчення довічно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні