Штурмом взяли офіс партії Саакашвілі та затримали її лідера. ФОТО

0
-3
Штурмом взяли офіс партії Саакашвілі та затримали її лідера. ФОТО
У Грузії поліція штурмом взяла кімнату, у якій перебував лідер найбільшої опозиційної партії "Єдиний національний рух" Никанор Мелія, та затримала його.

Про це повідомляє Эхо Кавказа.

Поліція використовувала спецзасоби, включно зі сльозогінним газом.



Штурм почався близько 7:30 за місцевим часом. В офісі пошкоджені двері та деякі речі. Декілька прихильників опозиції потребують медичної допомоги.

Як повідомляла Волинь24, Тбіліський міський суд у середу 17 лютого постановив заарештувати Ніку Мелію, лідера найбільшої грузинської опозиційної партії "Єдиний національний рух", змінивши йому запобіжний захід із застави на арешт.



Мелія, який став головою "Єдиного національного руху" в кінці минулого року, звинувачується в організації та керівництві насильницькими діями на акції протесту перед будівлею парламенту, а також участі в ній - у справі про заворушення 20 червня 2019 року, також відомих як "ніч Гаврилова".



ЄС після цього рішення закликав політичні сили в країні уникати загострення ситуації і почати діалог, а США натякнули, що такі події ставлять під сумнів євроатлантичні прагнення Грузії.

В МВС згодом повідомили, що відклали виконання рішення суду у справі Мелії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні