Учені з'ясували, чого хочуть жінки від інтимних рандеву «без зобов'язань»

1
7
Учені з'ясували, чого хочуть жінки від інтимних рандеву «без зобов'язань»
Якщо вам здавалося, що про секс на одну ніч думають лише чоловіки, то це зовсім не так. Панянки теж не проти інтимних зустрічей без зобов'язань. Тож науковці вирішили дізнатися, чого саме вони хочуть від таких інтимних рандеву.

Науковці з програми Clue Research, присвяченої жіночій фертильності, вирішили детальніше вивчити питання сексу на одну ніч з позиції представниць прекрасної половини людства. 24 men розповідає, що ж жінки шукають під час інтимних зустрічей без зобов'язань.

Дослідження показало, що є багато жінок, яких цікавить секс на одну ніч. Науковці опитали 68 тисяч гетеросексуальних жінок, а також з'ясували, чого вони хочуть від "того, що їм потрібно на один вечір". Вивчаючи їхні відповіді, дослідники виявили кілька надійних індикаторів, які можуть допомогти чоловікам, які теж віддають перевагу таким зустрічам.


Позбудься зайвого. Опитування показало, що жінки віддають перевагу коротким інтимним стрижкам, а також поголеним грудям. Якщо тобі лінь, то не дивуйся, що секс з тобою може їй не сподобатися. Ба більше: є всі шанси, що до нього справа просто не дійде.

Будь вищим. Це не означає, що потрібно носити підбори. Просто представницям прекрасної статі шалено подобаються високі чоловіки. Випрями нарешті спину, підійми трохи свою голову. Цього буде достатньо, щоб стати візуально вищим.

Уникай надто розумних розмов. Ти ж не хочеш стомити її перед заняттям сексом. Не варто перетворювати інтимну зустріч на опитування або іспит. Краще зосередься на задоволенні, яке ви повинні отримувати удвох.

Такі опитування дозволяють чоловікам зробити все можливе для того, щоб секс став ще кращим. Не виключено, що зустріч на одну ніч може перерости у щось більше. Тож не варто засмучувати свою майбутню потенційну кохану.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це просто - Собача случка
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні