П'яний львів'янин лопатою розтрощив поліцейське авто. ВІДЕО

1
2
П'яний львів'янин лопатою розтрощив поліцейське авто. ВІДЕО
Нетверезий водій після перевірки на стан сп'яніння розбив службовий автомобіль лопатою — чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

25 лютого, о 23.30, на автодорозі М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська біля населеного пункту Куликів, патрульні зупинили автомобіль Renault Kangoo через несправну підсвітку номерного знаку, повідомляє Патрульна поліція Львівщини.

Водій спробував усунути порушення, але не вийшло. Під час перевірки документів у 46-річного львів'янина патрульні виявили ознаки алкосп'яніння. Він погодився пройти перевірку на пристрої Drager. Результат — 1,94 проміле.
Патрульні почали оформляти адміністративні матеріали. Громадянин перепитав скільки часу займе цей процес. Інспектори сказали, що ще кілька хвилин.

Чоловік сів у свій автомобіль. Раптом вийшов, відкрив багажне відділення і діставши звідти лопату почав трощити службовий автомобіль.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Чоловікові загрожує відповідальність за ч.1 ст.296 (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом) ККУ. Чоловікові оголосили підозру.
Патрульні оформили на чоловіка адмінматеріали за порушення ПДР.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно зробив!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні