Смерть чоловіка помітили через 5 років: муміфікований скелет лежав на дивані

0
-1
Смерть чоловіка помітили через 5 років: муміфікований скелет лежав на дивані
Влада іспанського курортного острова Майорка виявила шокуючу знахідку в містечку Кала Міллор. Про це

З поліцією зв'язалися сусіди, які занепокоїлися, бо тривалий час не отримували звісток від сусіда, який жив у їхньому будинку, пише gazeta.ua з посиланням на Daily Star.

55-річного Берната Маскіда Барсело не бачили роками. Одна зі стурбованих сусідок передала поліції запасний ключ, який їй дав домовласник кілька років тому. Офіцери не раз стукали у двері, і, не почувши відповіді, відкрили самостійно.

Увійшовши в будинок, поліція відчула сильний сморід, а потім виявила муміфікований скелет Барсело, що лежав на дивані, накритий ковдрою.

Чоловік жив у жахливих умовах. Є підозра, що у нього був синдром Діогена, також відомий як синдром старечої вбогості. Для нього характерні зневажливе ставлення до себе, внутрішня вбогість, соціальна ізоляція, апатія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні