--> У найбагатшого чоловіка Індії вимагають викуп у криптовалюті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У найбагатшого чоловіка Індії вимагають викуп у криптовалюті

0
2
У найбагатшого чоловіка Індії вимагають викуп у криптовалюті
За повідомленням новинного порталу Times Now, в індійському місті Мумбаї стався незвичайний інцидент. Група з числа представників місцевого криміналітету під загрозою фізичного усунення вимагає у найбагатшого жителя міста мільярдера Мукеша Амбані викуп у криптовалюті, повідомляє internetua. Днями поліція виявила біля його будинку автомобіль, всередині якого знайшли вибуховий пристрій.

У розміщеній у Telegram заяві ісламісти назвали це «трейлером до майбутніх» подій, якщо Амбані не заплатить їм велику суму в криптовалюті Monero (XMR). Ця цифрова валюта відноситься до числа анонімних, з цієї причини користується особливою популярністю на чорному ринку, так як виключає можливість ідентифікації осіб, які виробляють транзакції.

Анонімність таких криптовалют, як Monero, Zcash і Dash викликає підвищене занепокоєння влади в багатьох країнах. Періодично лунають заклики до заборони їх використання. Пропозиції вивести дані криптовалюти з обігу обговорювалися, наприклад, в Південній Кореї, Франції і в американському штаті Техас.

Крім того, співробітники правоохоронних відомств заявляють про використання анонімних цифрових грошей у фінансуванні терористичних актів у ряді країн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні