--> У Ковелі розшукали зниклого підлітка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі розшукали зниклого підлітка

0
1
У Ковелі розшукали зниклого підлітка
У Сумах розшукували 16-річного Антона Сальникова, який міг перебувати на Волині. На щастя, підлітка знашли.

Як повідомляє ВолиньPost з посиланням на слова волонтера пошуково-рятувального загону SARVA, у місті Ковелі знайшли 16-річного Антона Сальникова.

Хлопець перебував у Луцьку. Поліцейські знайшли його у Ковелі.

Нагадаємо, підліток вийшов з дому 25 лютого у період часу з 1:30 до 7 ранку та зник.

Як повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області, про зникнення неповнолітнього поліції повідомив його батько, 60-річний сумчанин, ввечері 25 лютого. Він мав надію, що син повернеться до домівки самостійно, тому не одразу звернувся за допомогою до правоохоронців.

Жодної інформації про місцезнаходження хлопця не було, батьки ніяких припущень, куди міг піти їх син не мали. Правоохоронці оголосили неповнолітнього в розшук. Орієнтування розіслали в територіальні підрозділи Національної поліції України.

Через декілька днів підліток зателефонував матері і сказав, що їде до Польщі. Як з’ясували правоохоронці, він спочатку автобусом добрався до Луцька, згодом – поїхав до Ковеля. Там співробітники ювенальної превенції виявили неповнолітнього на місцевій автостанції. Зараз він перебуває у Ковельському районному управлінні, хлопець живий та здоровий. Незабаром підлітка передадуть батькам.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні