Чоловік витратив $1400 на вапмірську зовнішність і показав результат. ФОТО

0
-7
Чоловік витратив $1400 на вапмірську зовнішність і показав результат. ФОТО
Фанат хоррор-фільмів витратив більше тисячі доларів на зміну зовнішності заради схожості з вампіром і показав результат, інформує Unilad.

25-річний Джейсон Луїс да Сілва (Jason Luiz da Silva) з Бразилії розповів, що почав перетворення ще в 18 років, будучи шанувальником таких серіалів, як "Щоденники вампіра" і "Надприродне". За його словами, він надихався образами демонів і вампірів. Так, в першу чергу чоловік залив свої очні яблука чорним пігментом, незважаючи на ризик втратити зір.



Як повідомляє видання, герой матеріалу зробив операцію з розділення язика на дві частини і змінив форму зубів за допомогою порцелянових імплантатів. Крім того, він зробив татуювання на язиці, покривши всю його поверхню чорним кольором. Сілва назвав цю процедуру найболючішою з усіх, що він переніс.

"Моя улюблена модифікація - очі. Кожен день я дивлюся в дзеркало і не можу повірити, що домігся такої зміни. Я щасливий від думки, що можу виглядати так, як я завжди хотів", - зізнався житель Бразилії.



Відомо, що йому вдалося заощадити на багатьох процедурах, оскільки деякі з них йому зробили друзі. В цілому чоловік витратив на модифікації близько $1400.

До того ж Сілва зізнався, що "звик до спантеличених поглядів" людей, додавши, що рідні завжди підтримують його ідеї.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні