У США хочуть заборонити будувати нові АЗС

0
0
У США хочуть заборонити будувати нові АЗС
У США міська рада Петалума, штат Каліфорнія, одноголосно прийняла рішення про заборону будівництва нових АЗС. А існуючим станціям заборонили додавати нові бензонасоси, але вони можуть встановлювати електричні зарядні пристрої.

Тепер рада повинна затвердити заборону під час другого читання, щоб зробити її офіційною. Зазначається, що існуючі заправки не закриватимуть. Їх кількості достатньо для того, щоб не відкривати нові. Про це повідомляє electrek.со.

Також міські керівники планують створити більше громадської інфраструктури зарядки електромобілів. Місто запустило програму, згідно з якою до 2030 року має досягти вуглецево-нейтрального балансу парникових газів.

У США створили Коаліцію проти нових АЗС (CONGAS), яка працює над забороною нових заправок в окрузі Сонома, Каліфорнія, та ще дев’яти містах. Вважається, що досвідом Петалуми надихнуться й в інших штатах, зокрема й невеличкі міста, які вирішать, що їм достатньо заправних станцій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні