--> 11-річний хлопчик піймав гігантську рибу вдвічі важчу за себе. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

11-річний хлопчик піймав гігантську рибу вдвічі важчу за себе. ФОТО

0
6
11-річний хлопчик піймав гігантську рибу вдвічі важчу за себе. ФОТО
У Новій Зеландії 11-річний хлопчик зловив гігантську рибу, що важить вдвічі більше, ніж він сам. Про це повідомляє новозеландське видання Stuff, передає ТОнеТО.

Величезний смугастий марлін клюнув, коли Харлан Гудін (Harlan Goodin) брав участь у змаганнях для рибалок разом зі своїм батьком, дядьком і дідусем. Щоб витягнути рибу з води, йому знадобилося близько 1,5 години.



Хлопчик не здавався, бо збирав на мотоцикл. Щоб зібрати потрібну суму, він повинен був стати переможцем і отримати приз - 1000 новозеландських доларів (більше 20 000 гривень).

Спійманий марлін важив 109,8 кілограма. «Це досить вражаюче досягнення, - заявив дідусь маленького рибалки Брайан Гудін (Bryan Goodin). - Він може рибалити ще десять, двадцять років або, може, залишок життя і, можливо, не зловить більше жодного марліна».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні