--> У Сумах чоловік потрощив десяток авто, вікна банків та магазину. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Сумах чоловік потрощив десяток авто, вікна банків та магазину. ВІДЕО

0
4
У Сумах чоловік потрощив десяток авто, вікна банків та магазину. ВІДЕО
У Сумах 32-річний чоловік за 40 хвилин розтрощив щонайменше 10 автомобілів, розбив вікна кількох банків та однієї крамниці.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Камери спостереження зафіксували, як невідомий відривав бокові люстерка у машин, бив ногами двері та трощив вікна. Власники пошкоджених авто не встигали заскочити його на гарячому, бо той швидко тікав і далі продовжував трощити усе на своєму шляху.

Після автівок чоловік перейшов на будівлі. Він бруківкою розбив вікна у трьох банківських установах, а потім почав жбурляти каміння у вітрини магазинів.

Затримати вандала вдалося завдяки описам перехожих. Експертиза ані алкоголю, ані наркотиків у крові чоловіка не виявила.

У скоєному затриманий зізнався, однак про причини патрульним розповісти не зміг, кажучи, що не знає, навіщо це робив. Лише згодом у відділку поліції пояснив, що його нібито довели: нерви не витримали після сварки.

"Чоловік пояснив свої дії тим, що у нього проблеми в родині. Він був дуже роздратований та стурбований, тож коли вийшов на вулицю, почав трощити все навкруги", - розповів речник поліції Сумщини Володимир Крупецьких.

За фактом хуліганства поліція відкрила кримінальне провадження. Чоловікові загрожує до трьох років обмеження волі, а також доведеться відшкодовувати збитки, які потерпілі поки підраховують.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні