Волинянин обікрав свого ж односельчанина

0
-10
Волинянин обікрав свого ж односельчанина
Учора вранці 33-річний житель Камінь-Каширського району у Ковелі вкрав мобільний телефон, гроші та рюкзак з особистими речами.

Про це інформує поліція Волинської області, пише Волинь.юа.

Збитки, завдані потерпілому, становлять тисячі гривень. Співробітники кримінальної поліції цього ж дня знайшли зловмисника та вилучили у нього викрадений телефон.

Також учора до Ковельського районного управління поліції звернувся житель селища Луків та повідомив про крадіжку велосипеда. Поліцейські офіцери громади спільно із дільничними знайшли викрадений велосипед та повернуть власнику. Відомо, що крадіжку скоїв 56-річний односелець заявника.

За обома фактами відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185. Вирішується питання про оголошення підозр зловмисникам. Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні