Діти з великої дороги: під Луцьком школярі пограбували шкільну їдальню

0
7
Діти з великої дороги: під Луцьком школярі пограбували шкільну їдальню
Школу пограбували троє неповнолітніх, - повідомили на сайті Нацполіції Волині.

Дітям від 12 до 15 років. Як розповів у телефонному коментарі головний спеціаліст сектору комунікацій ГУНП Олег Плазовський, неповнолітні поцупили 1000 гривень, пише Суспільне.

У якому населеному пункті стався злочин у поліції не уточнюють. Відомо, що про крадіжку правоохоронців повідомив працівник школи. Розповів, що невідомі проникли через двері та відкрили касу. На місце виїхала слідчо-оперативна група, наряд групи реагування патрульної поліції.

Дітей, які проникли у школу знайшли того ж вечора. Наразі відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, йдеться про крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище. Триває досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні