Мешканці Зміїнця просять відремонтувати дорогу, що веде до школи. ФОТО

2
2
Мешканці Зміїнця просять відремонтувати дорогу, що веде до школи. ФОТО
До депутата Луцької міської ради, голови фракції Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тараса Шкітера надійшло колективне звернення від мешканців с. Зміїнець щодо ремонту вулиці Шкільної.

Про це депутат написав у фейсбуці, пише Конкурент.

Зі слів мешканців мікрорайону, вулиця Шкільна має стратегічне значення, адже це це єдиний шлях до школи № 13, а також на ній знаходиться храм Святого Филипа ПЦУ, до якого регулярно ходять віряни.

У зверненні зазначається, що дорога не відповідає вимогам Закону України «Про дорожній рух», Правилам дорожнього руху та нормам безпеки, адже там відсутні тротуари, пішохідні доріжки, розмітка тощо. Незадовільний стан дорожнього покриття був зафіксований Луцьким відділенням ЛРВП ГУНП у Волинській області.



Мешканці додають, що за останні місяці своєї каденції Княгининівська ОТГ розробила проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт вул. Шкільної.

"Враховуючи вказане вище, я спрямував депутатське звернення до міського голови і закликав провести виїздне засідання постійної комісії з питань ЖКГ для обстеження стану дорожнього покриття та подальшого вирішення цієї проблеми", – відповів на звернення Тарас Шкітер.



Депутат нагадав лучанам: якщо у них є прохання чи пропозиції, у вирішенні та донесенні яких він може сприяти як депутат, вони можуть надсилати йому повідомлення. Також можна звернутися до офісу Громадянського Руху "СВІДОМІ" за адресою: просп. Волі, 49А, рекреаційна зона CITY PARK або зателефонувавши:

099 215 50 75;
068 215 70 75.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на ваше звернення я направив звернення до полі-палиці, який напише щось навідчепне. візьмете ту всю писанину і позатикаєте діри в асфальті. можливо вам стане легше
Відповісти
популізм, не вірю я цим свідомим, та шкітерам - який донедавна з медведчуком мав справу ))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні