Поліцейські вилучили у домашнього тирана зброю та боєприпаси. ФОТО

0
0
Поліцейські вилучили у домашнього тирана зброю та боєприпаси. ФОТО
Учора під час опрацювання виклику щодо вчинення домашнього насильства, співробітники групи реагування патрульної поліції виявили у будинку 37-річного жителя Іваничівської громади 16 набоїв різноманітного калібру, серед яких - 14 набоїв калібру 7,62 мм

Окрім цього, за місцем проживання волинянина правоохоронці знайшли 10 магазинів до автомата Калашникова, глушник, карабін та гладкоствольну рушницю, повідомляє Національна поліція.



За місцем проживання волинянина правоохоронці знайшли 10 магазинів до автомата Калашникова, глушник, карабін та гладкоствольну рушницю.

На місце прибула слідчо-оперативна група. Виявлені речі вилучили. Їх направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експерто-криміналістичний центр МВС України.

За незаконне поводження із зброєю передбачене покарання до семи років позбавлення волі.

За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до семи років позбавлення волі. Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні