Бібліотека на верблюдах допомагає дітям на дистанційному навчанні. ФОТО

0
4
Бібліотека на верблюдах допомагає дітям на дистанційному навчанні. ФОТО
В Ефіопії верблюдів здавна використовували для перевезення вантажів через посушливі і спекотні сомалійські регіони. Зараз же за допомогою цих в'ючних тварин створюються навіть пересувні бібліотеки: верблюди везуть ящики з книгами, щоб сільські діти могли продовжувати читати і вчитися, перебуваючи вдома на дистанційному навчанні, повідомляє Велика Епоха.



Проєкт бібліотек на верблюдах був запущений британською добродійною організацією Save the Children. Сьогодні в ньому задіяно 21 тварина. Караван доставляє книги у віддалені села Ефіопії, даючи можливість школярам продовжувати навчання в період карантину.



Бібліотека на верблюдах відвідує 33 села, надаючи послуги для дистанційного навчання понад 22 000 дітей.



Як повідомляється на сайті організації, верблюд може нести до 200 збірок оповідань в дерев'яних ящиках, прив'язаних до його спини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні