Всесвітньо відома компанія 8 березня втрапила у сексистський скандал

1
5
Всесвітньо відома компанія 8 березня втрапила у сексистський скандал
Американська мережа ресторанів швидкого харчування Burger King потрапила в сексистський скандал через твіти на 8 березня. На своїй сторінці в Twitter і Facebook компанія опублікувала пост, в якому написали Women belong in the kitchen ( "Місце жінки на кухні").



Як пише Business Insider, ця публікація повинна була критикувати кулінарну індустрію, де домінують чоловіки, і запропонувати стипендію для майбутніх жінок-кухарів. Але це висловлювання викликало хвилю критики і негативу з боку суспільства.

Після публікації такого поста деякі користувачі посміялися, а інші заявили, що більше не їстимуть у ресторані. В результаті, навіть конкурент KFC прокоментував недолугу рекламу: "Найкращий час видалити цей пост одразу після публікації. Другий вдалий момент - просто зараз".



Burger King хотіли привернути увагу до того, що в кулінарній індустрії мало жінок. Але після скандалу твіт видалили і вибачилися. За словами представників компанії, вони перестарались, намагаючись бути занадто розумними і креативними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Горє от ума"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні