Інфляція в Україні розігналася до 7,5%

0
-1
Інфляція в Україні розігналася до 7,5%
У лютому інфляція в Україні склала 1%. З початку року ціни зросли на 2,3%, а в річному вираженні - на 7,5% (з 6,1% у січні). Про це свідчать дані Держслужби статистики.



Так, за місяць продукти харчування подорожчали на 2,2%. Найбільше: соняшникова олія - ​​на 7,6%, овочі - на 6,3%, цукор - на 5,5%, фрукти - на 3,5%.

Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби зросли на 1,3%, на одяг і взуття - знизилися на 3,5%. Житло, вода, електроенергія, газ і інші види палива подешевшали на 1,8%.

Предмети домашнього вжитку і побутова техніка подорожчали на 0,5%, охорона здоров'я подорожчала на 0,5%, транспорт подорожчав на 1,6%, ціни на зв'язок зросли на 0,2%, на відпочинок і культуру - зросли на 0,9%, освіта подорожчала на 0,6%, ресторани і готелі подорожчали на 0,9%.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні