Зниклого безвісти пілота літака знайшли живим у джунглях через 36 днів. ВІДЕО

0
7
Зниклого безвісти пілота літака знайшли живим у джунглях через 36 днів. ВІДЕО
Пілот значився зниклим безвісти з кінця січня після того, як вилетів на своєму легкомоторному літаку Cessna 210 з міста Аленкер у сусідній Альмейрім.

У Бразилії 36-річний пілот Антоніо Сена вижив після падіння літака в джунглях Амазонії і був врятований лише через місяць поневірянь. Про це пише DailyMail.

Льотчик був змушений здійснити аварійну посадку через поломку літака, практично відразу після приземлення воно загорілося.

У результаті Сені довелося 36 днів виживати в джунглях. Через тиждень після зникнення, рятувальні групи припинили його пошуки, оскільки їм не вдалося знайти навіть уламки літака. Чоловік харчувався залишками провіанту, які він встиг винести з борту до пожежі, а також пташиними яйцями і фруктами, які вдавалося знайти.

І тільки через п'ять тижнів після авіакатастрофи льотчик випадково натрапив на групу збирачів каштанів, які й допомогли йому врятуватися.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні