У селі під Луцьком злодій викрав одяг, що сушився на вулиці

0
-8
У селі під Луцьком злодій викрав одяг, що сушився на вулиці
Минулої доби оперативники, співробітники сектору реагування патрульної поліції та дільничні розкрили крадіжки грошей, одягу, продуктів харчування та запчастин до автомобіля.

Зловмисники спричинили збитків потерпілим на суму понад 6 тис. гривень, пише Волинь.

У селі Добре Камінь-Каширського із незачиненого автомобіля «Volkswagen Caddy» викрадено гаманець з грошима. Сума збитку 4 тис. 200 грн. Співробітники сектору кримінальної поліції, сектору реагування патрульної поліції та дільничні встановили, що крадіжку скоїв 50-річний місцевий мешканець, раніше судимий. Гроші вилучили та повернуть власниці.

Чоловік, шляхом вільного доступу, викрав одяг, який сушився на вулиці. Сума збитку 1000 грн.

Поліцейські встановили особу 53-річного жителя Луцького району, який з 8 по 9 березня в селі Чемерин по вулиці Юрія Гагаріна скоїв крадіжку речей. Чоловік, шляхом вільного доступу, викрав одяг, який сушився на вулиці. Сума збитку 1000 грн. Оперативники спільно з сектором реагування патрульної поліції встановили особу злодія. Викрадене вилучили та повернуть власниці.

У селі Пожарки 30-річний місцевий мешканець викрав із господарського приміщення односельчанки вкрав продукти харчування на суму 900 грн. Оперативники спільно із дільничними відділення поліції №1 (м.Ківерці) спіймали злодія.

Крадіжку дисків до вантажного автомобіля розкрили оперативники відділення поліції № 1 (смт Маневичі). Встановили, що крадіжку скоїв 28-річний житель селища Маневичі. Викрадене вилучили.

За усіма фактами відкрили кримінальні провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні